Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

IMG_20140929_140246.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 159 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στην ζωή πολλές φορές έρχονται τα πάνω - κάτω. Το ίδιο και στον αθλητισμό. Έτσι, η ομάδα του χωριού μας, ο Κεραυνός Σελιανιτίκων, που πέρυσι την ίδια περίοδο διεκδικούσε στα ίσα το τοπικό πρωτάθλημα, φέτος ακολουθεί την αντίστροφη πορεία με την χρονιά είναι από νωρίς ήδη χαμένη.

icon tzevelekos

Χρόνια τώρα σταθερή αξία για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Κερανού Σελιανιτίκων, ο άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα, είναι ο νυν Πρόεδρος Γιάννης Τζεβελέκος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι τιμήθηκε, στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων Σελιανιτίκων και Σελιάνας, για την πολύτιμη προσφορά του στο σελιανίτικο ποδόσφαιρο.

Και πάλι ο ίδιος θα κληθεί να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος και το οικονομικό κόστος, να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις και να κτίσει για την νέα αθλητική σεζόν μια ομάδα που θα φιλοδοξεί να είναι ξανά ανταγωνιστική και να πραγματοποιεί πρωταθληματική πορεία αντάξια της μακρόχρονης ιστορίας της.

Για την ανασύνταξη της ομάδας και την -κατά γενική παραδοχή- φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Πρόεδρο, οι Σελιανίτες, που ενδιαφέρονται και την αγαπούν, πρέπει να βοηθήσουν εμπράκτως και να παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη με μοναδικό γνώμονα το καλό του ποδοσφαιρικού σωματείου του χωριού μας.