Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN1501.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ιστορική συνάντηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διεξήχθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 18 Αυγούστου στο γήπεδο του Δημητρόπουλου μεταξύ των παλαίμαχων της Σελιάνας και των Σελιανιτίκων.

IMG 1627

Ήταν η πρώτη ποδοσφαρική συνάντηση των βετεράνων των δύο ομάδων, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο θυμήθηκαν τα παλιά και απόλαυσαν το παιχνίδι με τη ψυχή τους.

IMG 1631

Τον αγώνα παρακαλούθησαν αρκετοί ντόπιοι, μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Γιώργος Ρόζος, οι οποίοι δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

IMG 1632

Πριν την έναρξη του αγώνα οι διοργανωτές τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες τους Γιάννη Τζεβελέκο (γνωστό και ως "Γκρόμπελαρ") και Θοδωρή Παπανικολόπουλο για την πολύτιμη προσφορά τους στο σελιανίτικο ποδόσφαιρο.

IMG 1634

Τις βραβεύσεις στα τιμώμενα πρόσωπα απένειμαν ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιάνας "η Φελλόη" Δημήτρης Μπαλής.

IMG 1638

Την υπέροχη αυτή αθλητική εκδήλωση προλόγισε ο αθλητικογράφος Γιώργος Χελάκης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι Δημήτρης Μπαλής και Βασίλης Δημακόπουλος.

Στο λόγο του ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου της Σελιάνας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ότι σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων Ήλιος θα προσπαθήσουν να οργανώσουν και άλλες κοινές συναντήσεις.

IMG 1641

Ιδιαίτερη μνεία έγινε επίσης για τον Ντίνο Τρίτσα, που αν και αυτή την ιδιαίτερη ημέρα δεν ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που τιμήθηκαν, εντούτοις αποτελεί κοινή αναγνώριση όλων η σημαντική του συμβολή ως παίκτης στην τοπική ομάδα της Σελιάνας.

IMG 1623

Στο αγωνιστικό μέρος δυο γκολ από πλευράς των παικτών της Σελιάνας, πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, ήταν αρκετά για να κρίνουν την τελική έκβαση του μεταξύ τους αγώνα, με την ομάδα της Σελιάνας να είναι η τελική νικήτρια και να κατακτά το έπαθλο. Πάλεψαν οι παίκτες των Σελιανιτίκων, είχαν ορισμένες καλές φάσεις για να πετύχουν τέρμα αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν το σκορ. 

Στον αγώνα συμμετείχαν:

Για τα Σελιανίτικα οι Γιάννης Τζεβελέκος, Γιάννης Σταυρόπουλος, Χρήστος Μετζελόπουλος, Μπαλαφούτης Δημήτρης, Βασίλης Δημακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Σπύρος Σερβές, Κώστας Τσουμπός, Θανάσης Σκούρτης, Γιάννης Καλαντζής, Θοδωρής Παπανικολόπουλος, Άγγελος Παπανικολόπουλος, Γρηγόρης Τσουμπός.

IMG 1642

Για τη Σελιάνα οι Τάσος Αστροπαλιώτης, Αντώνης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Αυλωνίτης, Γιώργος Λίγκρης, Γιώργος Χελάκης, Κώστας Χειρούλης, Παναγιώτης Στρουμπούκης, Δημήτρης Μπαλής, Γιάννης Καρασπύρος, Γιάννης Μακρυγιάννης, Βασίλης Τσουτσέος.

IMG 1647

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιάνας "η Φελλόη" και Κεραυνός Σελιανιτίκων. Χορηγός Επικοινωνίας: Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος.

IMG 1644