Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος

Δήμος Αιγιάλειας / Νέα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη συνάντηση διαβούλευσης που διοργανώνει το ΥΠΕΝ στη Θεσσαλονίκη (στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ) για τη χάραξη της Εθνικής Στρατηγικής για τα Δάση, με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες από τους συνολικά 97 φορείς που προσκλήθηκαν.

Πέντε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που θα δημιουργήσουν 1.033 μόνιμες θέσεις εργασίας αναμένεται να τρέξουν" το επόμενο δίμηνο. Οι δύο πρώτες έχουν ήδη εκδοθεί και θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων εντός του Ιουνίου, ενώ οι επόμενες θα δημοσιοποιηθούν μέχρι τον Ιούλιο.

Με μεγαλύτερη αλλαγή τη θέσπιση της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης Ι», για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με επιτυχία διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 22 Απριλίου η προσκυνηματική εκδρομή που οργάνωσε το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Άκολης στις Ιερές Μονές Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση, Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη Ατιτικής και Παντοκράτορα - Ταώ (Νταού) Πεντέλης.