Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

IMG_20140929_140246.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συγχαρητήριες Ανακοινώσεις του Τοπικού Συμβουλίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για τους Επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το Τοπικό Συμβούλιο Σελιανιτίκων προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θερμά συγχαρητήρια στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπάιδευση. Συγχαρητήρια και σε όσους φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κάταφεραν. Πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία ή μια εναλλακτική επιλογή. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες, που κάποια στιγμή, από όποια θέση και αν βρεθούν, θα συμβάλλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του».

Επισής, σε μήνυμά του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος αναφέρει: «Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες από τα Σελιανίτικα που κέρδισαν με την αξία τους την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Σήμερα επιβραβεύονται οι κόποι τους και η πολύχρονη προσωπική τους προσπάθεια όσο και της οικογένειάς τους και των εκπαιδευτικών τους, που με αγάπη και δύναμη στάθηκαν δίπλα τους, μέχρι το τέλος της δύσκολής προετοιμασίας τους. Για τους νέους και τις νέες που δεν πέτυχαν αυτό το στόχο η ζωή είναι γεμάτη νέους στόχους και είναι πάντα η αφετηρία για νέα πράγματα, εμπειρίες και βιώματα, αρκεί να τα ανακαλύψουν και να τα επιδιώξουν».