Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN0242.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 228 επισκέπτες και κανένα μέλος

Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Λαϊκή - Δημοτική Βραδιά στη Σελιάνα - Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιάνας "Η Φελλόη" Τίμησε τον Σελιανίτη Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιώργο Χαραλαμπόπουλο.

IMG 20180811 225947

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία της Σελιάνας για το παραδοσιακό γλέντι που οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιάνας "Η Φελλόη".

 IMG 20180811 234414

Ήδη, οι εθελοντές του τοπικού συλλόγου είχαν φροντίσει από νωρίς για την περιποίηση του χώρου, την ζωντανή μουσική, καθώς και τα παραδοσιακά φαγητά και ποτά για τους επισκέπτες. Ο Διαμαντής Διονυσίου και η Κατερίνα Μπακέα στο τραγούδι, ο μουσικός Άγγελος Καλαβρυτινός και stand up ο Κώστας Γόνης έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους για να περάσει ο κόσμος μια υπέροχη και απολαυστική βραδιά σε αυτό το λαΙκό, δημοτικό ξεφάντωμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο τοπικός σύλλογος βράβευσε τον Σελιανίτη δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και κάτοχο αρκετών τροπαίων Γιώργο Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος ένιωσε ιδιαίτερη χαρά για τη βράβευση αυτή, αφού έγινε στον τόπο που έλκει την καταγωγή του.

IMG 1612

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Γιώργος Ρόζος μαζί με τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Τσουμπό και αρκετά μέλη του συλλόγου από τα Σελιανίτικα. Εξάλλου, είναι γνωστή η πολύ καλή σχέση και συνεργασία που έχουν μεταξύ τους οι δυο σύλλογοι και μάλιστα πριν από δυο χρόνια είχαν συδιοργανώσει με τεράστια επιτυχία την εκδήλωση που έγινε στη Σελιάνα της "1ης Γιορτής του Φασουλολάχανου".

IMG 20180812 000103

Το γλέντι και ο χορός κράτησε αρκετά και σίγουρα όσοι παραβρέθησαν στην γιορτή μόνο ικανοποιημένοι θα μπορούσαν να είναι με την επιλογή τους, αφού διασκέδασαν με τη ψυχή τους και σίγουρα ξέχασαν για λίγο τη δύσκολη καθημερινότητα.

giorgos xaralampopoulos

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιάνας "Η Φελλόη" ευχαριστεί του χορηγούς και τους εθελοντές που συνείσφεραν στην εκδήλωση, καθώς και τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του τη δραστηριότητα αυτή του συλλόγου.