Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

IMG_20140929_140246.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 επισκέπτες και κανένα μέλος

Κατάθεση Δικαιολογητικών από τους Απόφοιτους Λυκείου για την Καταβολή της Ετήσιας Υποτροφίας "Κωνσταντίνος Σταματακόπουλος".

Ξεκινούν οι διαδικασίες υποβολής κατάθεσης των δικαιολογητικών για την καταβολή της ετήσιας υποτροφίας που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Σταματακόπουλου, μαθητή της Β΄Λυκείου, που απεβίωσε πρόωρα σε τροχαίο ατύχημα στις 6 Μαΐου 2010, στην οποία συμμετέχουν η τοπική εκκλησία, σύλλογοι και φορείς των Σελιανιτίκων.

Υποψήφιοι δικαιούχοι της υποτροφίας είναι απόφοιτοι Λυκείου μέσα στο έτος 2018, οι οποίοι έχουν τη μόνιμη κατοικία τους στην τοπική κοινότητα Σελιανιτίκων για τουλάχιστον δύο χρόνια και εισέρχονται σε Πανεπιστημιακές ή Τεχνολογικές Σχολές, λαμβάνοντας τον υψηλότερο αριθμό μορίων μεταξύ των υπόλοιπων συνυποψήφιων τους.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για φέτος, θα υποβάλλονται στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων αυτοπροσώπως από τους υποψηφίους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η επιλογή του επικρατέστερου υποψηφίου, βάσει των παραπάνω αντικειμενικών κριτηρίων, θα γίνει από την συσταθείσα για το λόγο αυτό επιτροπή, μέλη της οποίας προέρχονται από τους συμμετέχοντες τοπικούς συλλόγους και φορείς.

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων ή/και στο τηλέφωνο 26910 73121.