Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

IMG_20140929_140246.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 195 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μουσική Εκδήλωση - Ρίτα Αντωνοπούλου και Θοδωρής Οικονόμου στην Παραλία Σελιανιτίκων.

Απολαυστικοί Ρίτα Αντωνοπούλου και Θοδωρής Οικονόμου στη συναυλία της περασμένης Παρασκευής 20 Ιουλίου στην παραλία των Σελιανιτίκων, καθώς με το ρεσιτάλ ερμηνείας τους οι δυο καταξιωμένοι καλλιτέχνες φρόντισαν να χαρίσουν όμορφες μουσικές στιγμές στο πολυάριθμο κοινό.

foto rita antonopoulou

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Θοδωρής Οικονόμου παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα απαιτήσεων για φωνή και πιάνο, όπου περιλαμβάνονταν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Οι δύο καλλιτέχνες συνδιαλέγονταν επί σκηνής και ερμηνεύσαν με πάθος, δύναμη και εσωτερικότητα, μεταφέροντας στους θεατές ενέργεια, συγκίνηση και συναίσθημα.

IMG 20180720 233707

Η μουσική συναυλία ήταν συνδιοργάνωση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. μαζί με την Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων και την Αντιδημαρχία Δ.Ε. Συμπολιτείας και εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι Αιγιάλειας. 

Η οργάνωση της συναυλίας στα Σελιανίτικα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας το έναυσμα για τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων να επιδιώξουν να φιλοξενηθούν στην περιοχή και άλλες, αντίστοιχες, σπουδαίες εκδηλώσεις, που θα συμβάλλουν στην πολιτιστική ποιότητα και την τουριστική ανάδειξη του τόπου.