Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN0242.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 284 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ενέργειες Τοπικού Συμβουλίου για την Ανάπτυξη Δικτύου Πρόσβασης Νέας Γενιάς (NGA) στην Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων.

Σε μια σειρά ενεργειών προέβη το περασμένο διάστημα το Τοπικό Συμβούλιο Σελιανιτίκων, προκειμένου για την αντικατάσταση των υφιστάμενων, παλιών καμπινών του Ο.Τ.Ε. με αντίστοιχες νέες, σύγχρονες που θα συμβάλλουν τοπικά στην ανάπτυξη του Δικτύου Πρόσβασης Νέας Γενιάς (NGA), το οποίο θα παρέχει στους τελικούς χρήστες ευρυζωνικές υπηρεσίες ακόμη υψηλότερων ταχυτήτων και με βελτιωμένα χαρακτηριστικά ποιότητας.

Η στροφή για τη χρήση των νέων τεχνολογιών στα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα για τα Σελιανίτικα είναι αναγκαία αφού πρόκειται για περιοχή που φημίζεται ως κατεξοχήν τουριστικός προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες, ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο, με την παροχή καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών σε κάθε επίπεδο να είναι το ζητούμενο.

Στο εγγύς μέλλον στόχος του Τοπικού συμβουλίου Σελιανιτίκων είναι η περαιτέρω αξιοποίηση των τεχνολογικών υποδομών με την υλοποίηση του έργου στην κοινότητα που θα αφορά την παροχή δωρεάν ασύρματου δικτύου στο σύνολο της παραλιακής ζώνης και πέριξ της κεντρικής αγοράς.