Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN0242.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 182 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εορταστική Περίοδο του Πάσχα στην Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων.

Τα Σελιανίτικα γιόρτασαν και φέτος το Πάσχα με το κατανυκτικό κλίμα που επιβάλλουν οι Άγιες ημέρες και χωρίς να χαρακτηρίζονται από υπερβολές. Αρκετοί ήταν και οι επισκέπτες που επέλεξαν ως πασχαλινό προορισμό τους την περιοχή για να περάσουν τις γιορτινές μέρες και να περάσουν όμορφες στιγμές με οικεία πρόσωπα, φίλους και να σουβλίσουν τον παραδοσιακό οβελία. 

IMG 1316

Την Μεγάλη Παρασκευή πολυπληθές εκκλησίασμα σχηματίζοντας πομπές συνόδεψε στην λιτάνευση του Ιερού Επιτάφιου μέσα από τους δρόμους και τις γειτονιές των Σελιανιτίκων, δημιουργώντας μια μοναδική και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

me gusta

Την Κυριακή του Πάσχα ο ανοιξιάτικος καιρός ώθησε αρκετό κόσμο να ξεχυθεί στην παραλία για ένα περίπατο και να απολαύσει στα καταστήματα τον απογευματινό του καφέ. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα events όπως το παραλιακό κατάστημα "Me Gusta" χάρισε σε όσους παραβρέθηκαν μια υπέροχη ψυχαγωγική βραδιά με το μουσικό συγκρότημα "Φίλοι Για Πάντα".

Μήνυμα του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος κ. Γεωργίου Ρόζου για την Ανάσταση.

Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει την ψυχή και τη ζωή μας στο δρόμο της αλληλεγγύης, της αισιοδοξίας και της ειρηνικής συνύπαρξης.

Η πίστη μας στην Ανάσταση του Κυρίου ας μας οδηγήσει σε μιά νέα προοπτική, με πνευματική ανάταση, με ελπίδα για τη ζωή και αγάπη προς το συνάνθρωπο.