Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN1501.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 186 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μείζον Ζήτημα για την Αιγιάλεια η Άμεση Αποκομιδή Απορριμμάτων - Συνεχίζονται οι Προσπάθειες από το Δήμο για την Εξεύρεση Λύσης.

Διανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και ακόμη δυστυχώς αν και πέρασε αρκετός καιρός από τότε που ξεκίνησε το θέμα με την μη αποκομιδή των απορριμμάτων δεν έχει βρεθεί λύση. Άκαρπες μέχρι σήμερα οι προσπάθειες του Δήμου για να μπορέσουν να μαζευτούν τα σκουπίδια που έχουν ξεχειλίσει στους δρόμους, ενώ, παράλληλα, παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους κάτοικοι στην Ανατολική Αιγιάλεια που δεν επιτρέπουν να μεταφερθούν τα απορρίμματα στον ΧΥΤΑ Αιγείρας.

IMG 1298

Η Αιγάλεια στο σύνολο των περιοχών της διανύει τραγικές καταστάσεις, ενώ εάν συνεχίζουν να μην μαζεύονται τα σκουπίδια, με την άνοδο της θερμοκρασίας από εδώ και πέρα, απειλείται πλέον και η δημόσια υγεία.

Ευχής έργον είναι να βρεθεί άμεσα λύση για την απομάκρυνση των σκουπιδιών, που ταλανίζει όλο αυτό το διάστημα το σύνολο των περιοχών του Δήμου Αιγάλειας, προκαλώντας μεγάλη δυσφήμιση στο πανελλήνιο, με ότι συνεπάγεται αυτό και για τον τουρισμό στον τόπο μας.

Για το επίμαχο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων ο Δήμαρχος Δήμου Αιγιάλειας έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου, κάνοντας, παράλληλα, έκκληση προς όλους να συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος, ευχαριστεί τον κόσμο για την ανοχή του, ενώ εκφράζει και την πεποίθησή του ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει δοθεί πραγματική λύση.