Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN1501.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 232 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Παρέμβαση για την Αποκατάσταση του Οδοστρώματος επί της Π.Ε.Ο. από τον κόμβο της Τ.Κ. Σελιανιτίκων μέχρι την Γέφυρα "Μεγανίτη" της Δ.Κ. Ροδοδάφνης.

Με επιστολή τους, προς την αρμόδια Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων μαζί με την Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης ζητούν την άμεση αποκατάσταση στις σημαντικές φθορές που έχει υποστεί το οδόστρωμα στην Π.Ε.Ο. και συγκεκριμένα από τον κόμβο των Σελιανιτίκων έως και τη γέφυρα "Μεγανίτη".

foto2

Ιδιαίτερα, με τις τελευταίες βροχοπτώσεις αλλά και λόγω του επιβαρυμένου, καθημερινού κυκλοφοριακού φόρτου από διερχόμενα επιβατηγά οχήματα και φορτηγά των εταιρειών, που κατασκεύαζαν την νέα εθνική οδό και τη σιδηροδρομική γραμμή, έχουν προκληθεί σε πολλά σημεία ζημιές, που εγκυμονούν αυξημένο κίνδυνο ατυχημάτων για τους διερχόμενους οδηγούς.

foto1

Επίσης, ήδη, υπάρχουν πολλά παράπονα από οδηγούς για φθορές που έχουν γίνει στα οχήματά τους και ειδικότερα το πρόβλημα παρατηρείται εντονότερο πριν την είσοδο στον οικισμό του Πανοράματος.

Για το ίδιο θέμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος είχε επισημάνει προς τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς  την αναγκαιότητα να προχωρήσουν σε άμεσες ενέργειες, προκειμένου για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της οδικής κυκλοφορίας και της αποφυγής τυχόν ατυχημάτων και πρόκλησης ζημιών στα οχήματα.