Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN0242.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 114 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Φόβοι των Περιοίκων στην Οδό Περικλέους για Καταστροφές από Έντονα Καιρικά Φαινόμενα.

Έντονη ανησυχία για τους περιοίκους, που διαμένουν επί της οδού Περικλέους, καθώς μπαίνουμε, πλέον, στην καρδιά του χειμώνα και υπάρχει δικαιολογημένος φόβος για πλημμύρες από, τυχόν, δυσμενή καιρικά φαινόμενα που ενδέχεται να επικρατούν στην περιοχή.

odos perikleus

Εξάλλου, στο πρόσφατο παρελθόν, με τις έντονες και ακατάπαυστες βροχοπτώσεις στην περιοχή η εν λόγω οδός είχε μετατραπεί σε ένα χείμαρρο, όπου το νερό  έβρισκε μόνη, φυσική, διέξοδο στην Π.Ε.Ο. πλημμυρίζοντας τα γύρω σπίτια, χωρίς, ευτυχώς, μέχρι σήμερα, να προκληθούν άλλες μεγαλύτερες ζημιές ή καταστροφές. 

icon laiki sineleysi

Την άμεση αναγκαιότητα για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή είχε αναδείξει η τοπική κοινότητα, με την πρωβουλία της να πραγματοποιήσει, πέρσι, λαΐκή συνέλευση, παρουσία κατοίκων, του κ. Δημάρχου και άλλων αιρετών, εκπροσώπων του Δήμου Αιγιάλειας.

Εν αναμονή, λοιπόν, της πολυπόθητης έγκρισης χρηματόδοτητης για την υλοποίηση του έργου, με τους κατοίκους, την τοπική κοινότητα και την πολιτική προστασία του δήμου να είναι σε "επιφυλακή" για την έγκαιρη αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών από τις επικρατούσες δυσμενείς καιρικές συνθήκες στον τόπο μας.