Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN0242.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 345 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Νέο Κρούσμα με Ρομά στο Κέντρο των Σελιανιτίκων - Απείλησαν Ιδιοκτήτη Τοπικού Καταστήματος.

Γύρω στις 9.45 το πρωί της Τετάρτης κάτοικοι της περιοχής, στο κέντρο των Σελιανιτίκων, είδαν εξαγριωμένο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη τοπικού καταστήματος καφέ να καταδιώκει δυο νεαρούς άντρες ρομά, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν ο ένας με ι.χ. αυτοκίνητο και ο άλλος πεζός, τρέχοντας κατά μήκος της Π.Ε.Ο. 

icon29.11.2017

Νωρίτερα, οι δυο ρομά είχαν καταφερθεί με απειλητικές εκφράσεις κατά του επιχειρηματία, ενώ αρνήθηκαν να του πληρώσουν και τους καφέδες που είχαν παραγγείλει. Μετά από λίγη ώρα κατέφτασαν αστυνομικά όργανα, που είχαν ειδοποιηθεί από τους περιοίκους, όπου και κατέγραψαν το εν λόγω περιστατικό.

Το συγκεκριμένο γεγονός στην περιοχή έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα γεγονότων με πρωταγωνιστές ρομά, αφού έχουν δημιουργηθεί ποικίλα προβλήματα και υπάρχουν έντονα παράπονα από τους κατοίκους του χωριού. Ήδη, εδώ και καιρό, για τα συχνά ζητήματα παραβατικότητας στα Σελιανίτικα είχαν ζητήσει την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών τόσο το τοπικό συμβούλιο όσο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος, καθώς φτάνουμε στο σημείο, όχι μόνο να κινδυνεύουν περιουσίες από πιθανές κλοπές αλλά και να απειλούνται απροκάλυπτα οι ίδιοι οι κάτοικοι.