Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN1501.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 444 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Ομάδα εθελοντών με πρωτοβουλία τους προχώρησαν στην κοπή των χόρτων και καθαρισμού στην τοποθεσία "Δασύλλιο" της τοπικής κοινότητας Σελιανιτίκων. 

Όταν ο εθελοντισμός και η ανιδιοτέλεια συναντούν την αγάπη για το φυσικό περιβάλλον, το αποτέλεσμα μόνο θετικό και αξιέπαινο μπορεί να είναι. Επιβεβαίωση των παραπάνω αποτελεί η πρωτοβουλία που ανέλαβε ομάδα εθελοντών την περασμένη Τρίτη 8 Αυγούστου όπου έκοψαν τα χόρτα και καθάρισαν από πάσης φύσεως σκουπίδια μεγάλο τμήμα της περιοχής "Δασύλλιο", στην ανατολική παραλία της τοπικής κοινότητας Σελιανιτίκων. 

IMG 20170808 2005200

Πιο ειδικά, οι κ.κ. Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος και Ζαράγκας Σταύρος, μαζί και με άλλους εθελοντές, με τη χρήση δικών τους χλοοκοπτικών εργαλείων προχώρησαν στην κοπή των ξερών χόρτων και περαιτέρω καθαρισμού του χώρου στην περιοχή του "Δασυλλίου".

IMG 20170808 2005088

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος συγχαίρει τους εθελοντές για την ανάληψη πρωτοβουλίας τους, με τον καθαρισμό τμήματος στην όμορφη τοποθεσία του "Δασυλλίου" και ευχής έργον είναι η δραστηριότητά τους να βρει και άλλους μιμητές στην περιοχή με αντίστοιχες εθελοντικές δράσεις.