Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

IMG_20140929_140246.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 380 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Summer News - Εθελοντική πρωτοβουλία μικρών παιδιών με την κυκλοφορία έγχρωμης έντυπης εφημερίδας για τα Σελιανίτικα.

Στην έκδοση και κυκλοφορίας εφημερίδας, οκτασέλιδου έγχρωμου εντύπου, προχώρησε το φετεινό καλοκαίρι μια παρέα μικρών παιδιών, παραθεριστών στα Σελιανίτικα, προβάλλοντας το φυσικό κάλος και τις ομορφιές της τοπικής κοινότητας.

"Summer News" ο τίτλος του εντύπου, με περιεχόμενο που αφορά στα Σελιανίτικα για εκδηλώσεις, διασκέδαση, κουπόνια με δωρεάν είσοδο στο λουνα παρκ για ένα παιχνίδι και έκπτωση σε αγορές βιβλίων στο υπαίθριο βιβλιοπωλείο, χρήσιμες συμβουλές και σταυρόλεξα. 

summer news colaz

Για τους Χριστόφορο, Ελένη, Αναστασία, Μάξιμο, Μαρινίκη και Όλια η αγάπη τους για το χωριό αλλά και η ανάγκη να φτιάξουν όλοι κάτι μαζί γέννησε την ιδέα της δημιουργίας της εν λόγω εφημερίδας και ασφαλώς είναι άξιοι επαίνων για την πρωτοβουλία τους.

Για φέτος θα κυκλοφορήσει μόνο ένα έντυπο, ενώ από το ερχόμενο καλοκαίρι η δραστήρια παρέα φιλοδοξεί να εμπλουτίσει το περιεχόμενο του εντύπου και να κυκλοφορήσουν περισσότερες εκδόσεις.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος συγχαίρει τα παιδιά για την ανιδιοτελή τους πρωτοβουλία και θα σταθεί αρωγός στην εθελοντική τους δραστηριότητα.