Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

DSCN0242.jpg

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 395 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Εορταστική Περίοδο του Πάσχα στην Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων.

Και φέτος, με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και ευλάβεια, πλήθος πιστών, ντόπιων και επισκεπτών, στα Σελιανίτικα γιόρτασαν το Πάσχα, που αποτελεί την μεγαλύτερη εορτή της χριστιανοσύνης. Ασφαλώς, ο ανοιξιάτικος καιρός, με τις φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες, παρότρυνε και αρκετούς εκδρομείς των εορτών του Πάσχα να αφήσουν τα αστικά κέντρα και να έρθουν στην περιοχή δίνοντάς τους την ευκαιρία να σουβλίσουν τον παραδοσιακό οβελία.

180518113

Την Μεγάλη Παρασκευή το πολυπληθές εκκλησίασμα σχηματίζοντας πομπές συνόδεψε στην λιτάνευση του Ιερού Επιτάφιου μέσα από τους δρόμους και τα σοκάκια των Σελιανιτίκων. Στο τέλος της λιτανείας ο Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ανδρόνικος Τσαχδρίδης, στο σύντομο κήρυγμά του, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου καθ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

180518112

Ανάμεσα στους επισκέπτες στον τόπο μας δεν έλειψαν μάλιστα και οι celebrities, καθώς στο παραλιακό κατάστημα "Me Gusta" το Μ. Σάββατο εθεάθη η Βίκυ Κουλιανού που έδειχνε μάλιστα να περνά όμορφα και να απολαμβάνει τη διαμονή της.

Η Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων και το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!