Ενδιαφέροντα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 181 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας 2019 European Youth Week - "Η Δημοκρατία και Εγώ".

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας 2019 με θέμα "Η Δημοκρατία και Εγώ" ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος από τις 29 Απριλίου έως και τις 5 Μαΐου θα διοργανώσει στην περιοχή του Δήμου Αιγιάλειας εκδηλώσεις ανοικτού τύπου, που θα εστιάσουν στη δημιουργική συμμετοχή των νέων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στις πολιτικές που αφορούν την νεολαία.

DSC 0071

Το παραπάνω διάστημα, παράλληλα, θα υλοποιηθεί ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων για την νεολαία σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατ' επέκταση και σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Η θεματολογία της φετεινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας της Νεολαίας είναι συνυφασμένη με τις επικείμενες ευρωεκλογές τον Μάιο του 2019. Καθ’ όλη την εβδομάδα αναμένεται να αναδειχθούν συναρπαστικές ιστορίες νέων που φέρνουν αλλαγές, καθώς και των σχεδίων τους στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και του European Solidarity Corps, ώστε να ενθαρρύνουν περισσότερους νέους και νέες να συμμετάσχουν στα προγράμματα κινητικότητας.

erasmus team

Όσοι νέοι και νέες ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή Εβομάδα Νεολαίας, να στείλουν τις ιδέες / προτάσεις τους και επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο:

• στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με τίτλο: "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας"
  • στην ηλεκτρονική φόρμα Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Δράσεις της Ε.Ε.
  • με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter
  • στο τηλέφωνο 6948232116 με τον κο Ρόζο Γεώργιο.