Ενδιαφέροντα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 333 επισκέπτες και κανένα μέλος

Πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος σε Εκδήλωση προς Τιμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει εκδήλωση και προσκαλεί τις γυναίκες μέλη και φίλες του συλλόγου να παρεβρεθούν την Πέμπτη 8 Μαρτίου και από ώρα 19.00 μ.μ. στο παραλιακό κατάστημα "Cityzen" στο Αίγιο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν λουλούδια από τον σύλλογο σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια ημέρα γιορτής αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, αποτελεί τιμή στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας και της προσφοράς της στην οικογένεια και το κοινωνικό σύνολο. Η ημέρα αυτή είναι επέτειος, μνήμη και αποτίμηση των αγώνων του γυναικείου κινήματος και το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος με σεβασμό στους αγώνες, τη ζωή και το πνεύμα των γυναικών, από σύστασης του συλλόγου, τιμά κάθε έτος την ιδιαίτερη αυτή ημέρα που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο γυναικείο φύλο.