Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 επισκέπτες και κανένα μέλος

Γιορτή Φασουλολάχανου - Λαϊκό - Παραδοσιακό Γλέντι στη Σελιάνα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιάνας 'Η Φελλόη".

giorti seliana

Το Σάββατο 06 Αυγούστου και ώρα 21.30 μ.μ στην περιοχή της Σελιάνας θα πραγματοποιηθεί η 1η Γιορτή Φασουλολάχανου μαζί με λαϊκό - παραδοσιακό γλέντι με πενταμελή ορχήστρα, πλούσιο φαγητό, ντόπια προϊόντα και ποτά. Την γιορτή διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος της Σελιάνας, ενώ φέτος για πρώτη φορά συμμετέχει και στηρίζει την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα των Σελιανιτίκων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος. 

Τα φασουλολάχανα αποτελούν το κατ' εξοχήν παραδοσιακό γεύμα των Σελιανιτών και η φετεινή γιορτή είναι αφιερωμένη μετά από πρόταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, η οποία έγινε ευχάριστα αποδεκτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιάνας "Η Φελλόη".

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη γιορτή παρακαλούνται να το δηλώσουν εγκαίρως, έως και την Τετάρτη 03 Αυγούστου, στον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Τσουμπό (τηλέφωνο: 6939 026586) για να κρατηθούν θέσεις στην εκδήλωση για τους ενδιαφερόμενους.

Επίσης, ο σύλλογος προτίθεται να μισθώσει πούλμαν, προκειμένου να διευκολύνει τη μετάβαση στη Σελιάνα και της αντίστοιχης επιστροφής όσων επιθυμούν να παρευρεθούν στην γιορτή. Η τιμή του αντιτίμου μετακίνησης είναι δέκα (10) ευρώ. Η αναχώρηση θα γίνει την ίδια ημέρα, ώρα 20.00 μ.μ. από την κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου των Σελιανιτίκων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μίσθωση και την οργάνωση μετακίνησης με πούλμαν είναι η συμμετοχή τουλάχιστον είκοσι (20) ατόμων.