Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μετάβαση των Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος στην Αθήνα στη Μουσικοθεατρική Παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες".

Την περασμένη Παρασκευή μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος μετέβησαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες" με τους Γιάννη Βογιατζή, Ζέτα Δούκα, Θανάση Ευθυμιάδη, Μαρία Κορινθίου και άλλους γνωστούς ηθοποιούς, ενώ τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος.

IMG 1370

Η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση πρόκειται για τη θεατροποίηση της παλιάς ομώνυμης κινηματογραφικής ελληνικής ταινίας, σκηνοθεσίας του Γιάννη Δαλιανίδη. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα είναι ο παλιός δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής στο ρόλο του ταβερνιάρη, ο οποίος με την πρώτη παρουσία του πάνω στη σκηνή εισέπραξε το ενθουσιώδες, παρατεταμένο χειριοκρότητμα όλων των θεατών.

IMG 1366

Στα μέλη και τους φίλους του Πολιτστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος είχαν μοιραστεί δωρεάν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες sold out παραστάσεις στο Θέατρο Broadway, ευγενή προσφορά του παραγωγού Γιώργου Βάλαρη. 

IMG 1368

Την ίδια μέρα που έγινε και η μετακίνηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος συνέπεσε με το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας να φιλοξενηθεί προς τα τέλη Ιουνίου η θεατρική παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες" στο Αίγιο στο υπαίθριο θέατρο "Γιώργος Παππάς".  

IMG 1367

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ρόζος και το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούν την παραγωγή για τη δωρεάν διάθεση εισιτηρίων και το τουριστικό γραφείο "GLAVAS" για την αγαστή συνεργασία του.