Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 188 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα έλαβαν χώρα και φέτος στην τοπική κοινότητα Σελιανιτίκων οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. 

foto arxeio 25 martiou

Μετά την τέλεση της δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου και την εκφώνηση του παηγυρικού λόγου ακολούθησαν η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων, η κατάθεση στεφάνων από τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, η εκφώνηση ποιημάτων από τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων και παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα.

Από μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος εκπροσώπησε στην κατάθεση στεφάνου ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Τσουμπός.

Μήνυμα του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για την Εθνική Επέτειο της 25η Μαρτίου 1821.

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 φέρνει µνήµες πράξεων ιστορικού µεγαλείου, πράξεων ενότητας του Ελληνισµού , πράξεων ηρωισµού των προγόνων µας.

Μας εµπνέει και µας διδάσκει, µας δίνει δύναµη να διεκδικούµε. Τιµούµε τους ήρωες, οι οποίοι µε ήθος, πίστη σε αξίες και ιδανικά και ψυχικό σθένος θυσιάστηκαν για το µέλλον του έθνους, για το µέλλον των επόµενων γενεών.

Σήµερα τιµούµε τους Αγωνιστές του 1821, νιώθοντας περήφανοι για όσα κληρονομήσαμε ας κάνουμε περήφανα και τα παιδιά μας για αυτό που θα τους κληροδοτήσουμε.