Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 268 επισκέπτες και κανένα μέλος

Με Πλήθος Κόσμου και Επιτυχία η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

2017 kopi pitas n1

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του παραλιακού καταστήματος "Me Gusta" στα Σελιανίτικα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 28 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, παρουσία πλήθους μελών και φίλων. Μέσα σ' ένα ομολογουμένως ευχάριστο και με καλή διάθεση κλίμα δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη του συλλόγου να συναντηθούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές για το νέο έτος.

2017 kopi pitas n12 png

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ανδρόνικος Τσαχρίδης. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιάλειας Θανασούλιας Νικόλαος, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σελιανιτίκων Γεωργόπουλος Ευάγγελος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων Σταυροπούλου Γιώτα μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Βλαχοπούλου Έφη, Τσαγκαράκη Έλλη, η σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γκρέμου - Γούσα Γιώτα και η υπεύθυνη στο ΚΕΣΥΠ Αιγιαλείας Καρόγιαννη Ελένη.

2017 kopi pitas n15

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Ρόζος Γεώργιος μίλησε για τη σημασία στην σημερινή εποχή των πολιτιστικών, κοινωνικών δραστηριοτήτων που ασκούν οι σύλλογοι και τις ευεργετικές επιδράσεις αυτών στις τοπικές κοινωνίες, ενώ ζήτησε από τα μέλη να είναι κοντά στο σύλλογο και να στηρίζουν το εθελοντικό του έργο με σημαντικό όφελος στην περιοχή. "Ο προσωπικός απομονωτισμός δεν οδηγεί πουθενά, οι λύσεις στο εγώ μας θα βρεθούν μέσα από το εμείς" καταλήγει στο λόγο του ο Πρόεδρος του συλλόγου. Ακολούθησαν αντιφωνήσεις από τους υψηλούς προσκεκλημένους οι οποίοι συνεχάρησαν το σύλλογο για τις επιτυχείς του δράσεις, με σημαντικότερη την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της περιοχής του Δήμου Αιγιάλειας πολιτιστικός σύλλογος είναι μόνος δικαιούχος για την εκτέλεση προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

icon

Η πολύ νόστιμη βασιλόπιτα ήταν προσφορά στο σύλλογο των ζαχαροπλαστείων "Δημητρίου". Τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν η Στούμπου Θεώνη. Το δώρο της βασιλόπιτας ήταν ένα υπέροχο κόσμημα, ευγενική χορηγία από το κοσμηματοπωλείο του Περγαμαλιάν Αράμ.

2017 kopi pitas n14

Επίσης, για τα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές σκάκι του συλλόγου κλήρωθηκε ένα δώρο, προσφορά του αθλητικού σωματείου Α.Σ.Ο. Αιγίου. Τυχερή της βραδιάς που αναδείχθηκε στην κλήρωση ήταν η Μανωλοπούλου Ηλέκτρα - Μαρία. 

2017 kopi pitas n13

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος εύχεται καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ευημερία το νέο έτος, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτάς του, τους χορηγούς, ζαχαροπλαστεία "Δημητρίου", κοσμηματοπωλείο "Αράμ" και Α.Σ.Ο. Αιγίου, το κατάστημα "Me Gusta" για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και τον Παπαγιανόπουλο Νικόλαο για την εθελοντική προσφορά του με την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.