Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 481 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Πρόταση Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για Ανάπλαση της Παραλιακής Ζώνης Σελιανιτίκων.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, στο περιθώριο της δημόσιας διαβούλευσης για το υπόψη Πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Αιγιάλειας, την προηγουμένη Δευτέρα κατέθεσε πρόταση για την ένταξη έργου ανάπλασης της παραλιακής ζώνης στα Σελιανίτικα.

Πιο συγκεκριμένα, προτείνεται η ανάπλαση στο σύνολο της παραλιακής ζώνης της τοπικής κοινότητα Σελιανιτίκων με στοχευμένες δράσεις όπως ενδεικτικά αναφέρονται πλακόστρωση, καλλωπιστικός φωτισμός, τοποθέτηση καθισμάτων, αποδυτηρίων για τους λουόμενους, εύρεση χώρων στάθμευσης, καθορισμός θέσεων στάθμευσης για Α.Μ.Ε.Α., πεζοδρόμηση, υπογειοποίηση των κάδων.

Πηγή χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση του έργου μπορεί να είναι από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (τοπικό LEADER, Πράσινο Ταμείο, Αειφόρος Ανάπτυξη, Σ.Ε.Σ. 2014 – 2020) ή από δημοτικούς πόρους, με κατάτμηση του έργου σε τρεις φάσεις.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος συνεχίζει τις άοκνες προσπάθειές του, με παρεμβάσεις στα αρμόδια όργανα, που αφορούν στην πραγματοποίηση έργων αναπτυξιακού χαρακτήρα στην τοπική κοινότητα Σελιανιτίκων, προς όφελος των κατοίκων και του τόπου εν γένει.

Πατώντας πάνω στο δίπλα εικονίδιο του συνδέσμου μπορείτε να αναγνώσετε σε μορφή αρχείου .pdf την πρόταση του συλλόγου. pdf

dimosiefsi proti