Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 212 επισκέπτες και κανένα μέλος

Διοργάνωση 4ων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα.

logo diorganotes

Οι σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων « Ήλιος » και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου « ο Βύρων », μαζί με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιάλειας «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιάλειας», συνδιοργανώνουν τους « 4ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα », οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τετάρτη 17 Αυγούστου και ώρα 17.00 μ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων – Λόγγου.

Αιτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες γίνονται δεκτές μέχρι και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων. Σημείο συγκέντρωσης των αθλητών, εκκίνησης και τερματισμού στον παράλιο χώρο, δίπλα στα καταστήματα « Εσπερίδες » και « Base ». Η συμμετοχή των αθλητών είναι ελεύθερη και δωρεάν. Για διευκρινήσεις, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948232116 (Ρόζος Γεώργιος) & 6972968565 ( Μουρίκης Ιερόθεος) ή με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της καθιέρωσης ετησίως εορταστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για την ανακήρυξη της τοπικής κοινότητας Σελιανιτίκων ως τουριστικού τόπου με Π.Δ. από το 1976.

Στην ιστοσελίδα www.selianitika.gr διατίθενται το έντυπο της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής, πληροφοριακό φυλλάδιο αγώνων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Παρακάτω παρατίθενται χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση των κολυμβητικών αγώνων μαζί με το έντυπο δήλωσης συμμετοχής σε εκτυπώσιμη έκδοση.

Πρόσκληση Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων για τους 4ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας.

Έντυπη Αφίσα Διοργάνωσης 4ων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα.

Πληροφοριακό Έντυπο - Προκήρυξη 4ων Κολυμβητικών Αγώνων - Κατηγορίες Αγωνισμάτων - Όροι Συμμετοχής.

Έντυπο Αίτησης - Δήλωσης Συμμετοχής στους 4ους Κολυμβητικούς Αγώνες.

Δελτίο Τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για τη Διεξαγωγή των 4ων Κολυμβητικών Αγώνων.

Άδεια Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για τη Διεξαγωγή των 4ων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα.

Σύμφωνη Γνώμη Οικείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμου Αιγιάλειας για την Διεξαγωγή των 4ων Κολυμβητικών Αγώνων.

Έγγραφο Π.Δ.Ε./Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου για την Ποιότητα των Υδάτων στη Θαλάσσια Περιοχή Σελιανιτίκων.

ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. - Ανάρτηση ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Απόφαση Περί Απευθείας Ανάθεσης για την Ηχητική και Φωτιστική Κάλυψη των Κολυμβητικών Αγώνων.

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιάλειας - Ανάρτηση ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Απόφαση Περί Ανάθεσης για την Προμήθεια Ειδών Διεξαγωγής των 4ων Κολυμβητικών Αγώνων.

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιάλειας - Ανάρτηση ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Απόφαση Περί Ανάθεσης για την Προμήθεια Μεταλλίων Διεξαγωγής των 4ων Κολυμβητικών Αγώνων.

logo diorganotes