Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 420 επισκέπτες και κανένα μέλος

Πρόσκληση σε Επιχειρήσεις της Τ.Κ. Σελιανιτίκων για την Καταχώρηση στον Διαδικτυακό Οδηγό Open Mall.

Το Open Mall πρόκειται για μια διαδικτυακή εφαρμογή που αφορά στην οργανωμένη και συστηματική προβολή των επιχείρησεων και επαγγελματιών όλης της περιοχής της Αιγιάλειας. Επί της ουσίας αποτελεί μια δικτύωση των εμπορικών επιχειρήσεων, οι οποίες θα συμμετέχουν σε ενιαία προγράμματα μάρκετινγκ, όπως πακέτα προσφορών και δώρων προς τους καταναλωτές - μέλη τους.

Η καταχώρηση και η διαφήμιση είναι δωρεάν, ενώ μπορούν να συμμετάσχουν εκτός από εμπόρους και επιχειρηματίες στον τομέα της εστίασης, διασκέδασης, καταλυμάτων, διοργάνωσης εκδηλώσεων κλπ. Την πρωτοβουλία για την δημιουργία του εν λόγω προγράμματος στην περιοχή της Αιγιάλειας ανέλαβε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Ευστράτιος Βαρδάκης.

Οι ενδιαφερόμενοι στην τοπική κοινότητα Σελιανιτίκων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαδικτυακό οδηγό, μπορούν να στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μια φωτογραφία του καταστήματός τους και ένα κείμενο παρουσίασης.  

Επίσης, το παραπάνω υλικό θα αναρτηθεί δωρεάν και στον ιστότοπο τουριστικού ενδιαφέροντος που έχει δημιουργήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ηλιος για την περιοχή των Σελιανιτίκων www.selianitika.travel.