Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 243 επισκέπτες και κανένα μέλος

Πρώτος επίσημος αγώνας για τα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος αποτέλεσε η συμμετοχή στη διοργάνωση του ομαδικού κυπέλλου ΕΣΣΠ 2016 ως αθλητές του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας με την προερχόμενη αθλητική ομάδα από τα Καλάβρυτα ΣΕΠΟΚΕ. 

skaki10 04 16

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 10 Απριλίου, πρωινές ώρες, στην έδρα του Α.Σ.Ο. Αιγίου, με νικήτρια ομάδα τον ΣΕΠΟΚΕ με τελικό σκορ 1-3. Την μοναδική νίκη για τον Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας πέτυχε η Χριστοπούλου Ευαγγελία,  ενώ και οι υπόλοιποι αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έχασαν τις παρτίδες στις λεπτομέρειες.

Στο τέλος των αγώνων ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ κ. Ραζής Νικόλαος εξήρε την δουλειά που γίνεται στις αθλοπαιδιές που γίνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων Ήλιος και παράλληλα έδωσε στον Πρόεδρο του τοπικού συλλόγου κ. Ρόζο Γεώργιο ως αναμνηστικό δώρο ένα λεύκωμα με αφηγήσεις για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Και οι δυο μίλησαν για τα οφέλη που το σκάκι προσφέρει ως άθλημα, ειδικά στη διαπαιδαγώγηση των νέων.

skaki210 04 16

Επίσης, σημαντική διάκριση για την μαθήτρια Β΄τάξης Δημοτικού σχολείου Σελιανιτίκων Σταθακοπούλου Βασιλική αποτελεί η κατάληψη της 3ης θέσης στην διοργάνωση του ατομικού σχολικού από την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 03 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Porto Rio.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος συγχαίρει την νεαρή μαθήτρια για τη διάκρισή της και της εύχεται εξίσου καλή συνέχεια στις αθλητικές διοργανώσεις.