Την περασμένη Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο της εκδήλωσης της κοπής βασιλόπιτας του Α.Σ.Ο. Αιγίου, ο Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου κ. Μπούνιας Κωνσταντίνος στο χαιρετισμό που απεύθυνε προς το παρευρισκόμενο κοινό μίλησε περιχαρής και για την συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων Ήλιος, ο οποίος ήδη εδώ και τρία χρόνια στην τοπική κοινότητα Σελιανιτίκων πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία αθλοπαιδιές σκάκι.

foto skaki aigio

Η συνεργασία μεταξύ των δυο συλλόγων έγκειται στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Συμπολιτείας - Ερινεού, καθώς και στην ουσιαστική στήριξη και ανάδειξη των συμμετεχόντων ντόπιων αθλητών. Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων Ήλιος ασφαλώς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα να βοηθηθούν τα παιδιά του τόπου και να τους δοθούν επιπλέον κίνητρα στην ενασχόλησή τους με το σκάκι.

Στην κοπή της πίτας του Α.Σ.Ο. Αιγίου παραβρέθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Δήμου Αιγιάλειας κ. Παναγόπουλος Αθανάσιος και από μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος ο Πρόεδρος κ. Ρόζος Γεώργιος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Καμπέρη Βάσω.