Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 23 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για τους μικρούς μαθητές που συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος. Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε από χαμόγελα και χαρούμενες φωνές των παιδιών που έδειχναν να απολαμβάνουν την εορταστική εκδήλωση.

  • icon1
  • icon2
  • icon3
  • icon4

Την πίτα ευλόγισε ο Αρχιμανδρίτης κ.κ. Ανδρόνικος Τσαχρίδης, πάτερ της τοπικής ενορίας Σελιανιτίκων, ευχόμενος τα καλύτερα στα παιδιά και ακολούθως παίρνοντας το λόγο ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων κ. Γεώργιος Ρόζος συνεχάρη το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου κ. Βασιλική Καμπέρη - Ζωμένου για την προσφορά της στην οργάνωση των φετεινών αθλοπαιδιών και τον κ. Νικόλαο Νικολακόπουλο, σχολικό προποντή σκακιού και εθνικό προπονητή παγκόσμιας ομοσπονδίας, για την πολύτιμη βοήθειά του, ενώ απευθυνόμενος στους γονείς και τα παιδιά είπε ότι ο σύλλογος θα προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο δυνατό προς όφελος των παιδιών. 

Στον τυχερό της βασιλόπιτας, Παναγιώτη Χριστόπουλο, δόθηκε δώρο μια ξύλινη σκακιέρα με τα πιόνια της, ευγενή προσφορά του Α.Σ.Ο. Αιγίου. 

IMG 20160130 120502