Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 252 επισκέπτες και κανένα μέλος

Με τη συμμετοχή 79 συνολικά παιδιών από όλη την Αιγιάλεια, διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής 29 Νοεμβρίου το Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών-Μαθητριών Αιγιαλείας, που διεξήχθη στο Αίγιο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος "Όνειρο".

Ειδικότερα, οι μαθητές και μαθήτριες, που συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, ξεχώρισαν στη διοργάνωση, πετυχαίνοντας παράλληλα σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες που συμμετείχαν.

  • icon1
  • icon2
  • icon3
  • icon4

Πιο συγκεκριμένα, στις πρώτες θέσεις κατάταξης και μετάλλιο κατέκτησαν στην κατηγορία Γυμνασίου ο Ηλίας Ρόζος, στην Κατηγορία Δημοτικού οι Κωνσταντίνος Σταθακόπουλος, Σταθακοπούλου Βασιλική, Θεώνη Χριστοπούλου, Ευαγγελία Χριστοπούλου, Χρήστος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Αλέξανδρος Βλαχόπουλος και Σπύρος Καραθανασόπουλος. Επίσης, οι Κωνσταντίνος Σταθακόπουλος, Σταθακοπούλου Βασιλική και Χρήστος Βλαχόπουλος προκρίθηκαν στους τελικούς μαθητικούς αγώνες Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες στο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι για τη συμμετοχή τους, τους εύχεται πάντα επιτυχίες και διακρίσεις και ευχαριστεί τον αθλητή, προπονητή σκάκι κ. Νίκο Νικολακόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο.