Με αλλαγές στη σύνθεσή της η ομάδα του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας αντιμετώπισε σήμερα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο Αίγιο την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ.Ο. Αιγίου, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 5ου και τελευταίου γύρου της διοργάνωσης Ομαδικού Παίδων Κορασίδων έτους 2016, όπου και ηττήθηκε με συνολικό σκορ ½ - 5 ½. Τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας, καθώς μαζί με τον Α.Σ.Ο. Αιγίου μοιράζονται την ίδια έδρα. 

 IMG 20161120 110140

Την αποστολή του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Γεώργιος Ρόζος μαζί με τους γονείς των παικτών. Επίσης, παραβρέθηκε στον αγώνα και τίμησε με την παρουσία του ο απόστρατος στρατηγός και πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Τσουκαλάς.

IMG 20161120 110245

Στη διοργάνωση αυτή, πρώτη επίσημη για τα παιδιά που προέρχονται από τις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, έλαβαν μέρος σ' όλους τους γύρους το σύνολο των παιδιών που διαθέτουν δελτίο αθλητή στον Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας έχοντας έτσι την ευκαιρία να αποκτήσουν εξίσου πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους, όπως εξάλλου εξαρχής αποτελούσε τη βασική προτεραιότητα των ιθυνόντων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος στη συμφωνία συνεργασίας που συνάφθηκε με το συγκεκριμένο αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο.

Η ομάδα του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας στο σημερινό αγώνα αποτελούνταν από τους Θεόδωρο Μαραγκόπουλο (αρχηγός), Χρήστο Βλαχόπουλο, Σεραφειμία Αναγνωστοπούλου, Παναγιώτη Χριστόπουλο, Βασιλική Σταθακοπούλου και Ηλέκτρα - Μαρία Μανωλοπούλου.

Παρακάτω αναγράφονται αναλυτικά τα ζευγάρια των αθλητών και τα τελικά αποτελέσματα των σκακιστικών παρτίδων, κατά σειρά, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος:

  1. Βλαχόπουλος Χρήστος / Κόρδος Αθανάσιος - Κωνσταντίνος: 0-1
  2. Αναγνωστοπούλου Σεραφειμία / Θεοδωρακοπούλου Χάρις: 0-1
  3. Μαραγκόπουλος Θεόδωρος / Κόρδος Στέφανος - Γεώργιος: 0-1
  4. Χριστόπουλος Παναγιώτης / Τσαγκάρης Θεόδωρος - Παναγιώτης: 0-1
  5. Σταθακοπούλου Βασιλική / Κόρδου Μαρία: 0-1
  6. Μανωλοπούλου Ηλέκτρα - Μαρία / Κονδύλη Μαρία - Ζωή: ½ - ½ (πατ).

Επόμενος στόχος για τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος είναι η συμμετοχή τους στο προσεχές σχολικό πρωτάθλημα, όπου σημειωτέον στις προηγούμενες διοργανώσεις είχαν πολύ καλές παρουσίες με αρκετές διακρίσεις και μετάλλια στις κατηγορίες τους, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση μετέπειτα να συμμετέχουν σε επίσημο ομαδικό τουρνουά αθλητικών σωματείων.

IMG 20161120 111426

IMG 20161120 111452

IMG 20161120 113644