Τα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος με το σημερινό αγώνα σκάκι που διεξήχθη σε αίθουσα του Παμπελοποννησιακού σταδίου με τους αθλητές του Πατραΐκού Σ.Σ. ξεκίνησαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ομαδικού πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων, ως αθλητές πλέον του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας.

IMG 20161023 105734 normal

Την αποστολή στην Πάτρα συνόδευσαν οι γονείς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Γεώργιος Ρόζος, όπου με δική του πρωτοβουλία ξεκίνησαν τα προηγούμενα χρόνια στα Σελιανίτικα οι αθλοπαιδιές σκάκι δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετά παιδιά της περιοχής να γνωρίσουν και να αγαπήσουν αυτό το άθλημα.

Κύριος σκοπός αποτελεί με τη συμμετοχή των παιδιών του συλλόγου σε επίσημους αγώνες είναι να αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες και για το λόγο αυτό από πέρσι το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος φρόντισε να συνάψει συμφωνία με αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο της Αιγιάλειας.