Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 205 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος με το σημερινό αγώνα σκάκι που διεξήχθη σε αίθουσα του Παμπελοποννησιακού σταδίου με τους αθλητές του Πατραΐκού Σ.Σ. ξεκίνησαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ομαδικού πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων, ως αθλητές πλέον του Α.Σ.Ο. Συμπολιτείας.

IMG 20161023 105734 normal

Την αποστολή στην Πάτρα συνόδευσαν οι γονείς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Γεώργιος Ρόζος, όπου με δική του πρωτοβουλία ξεκίνησαν τα προηγούμενα χρόνια στα Σελιανίτικα οι αθλοπαιδιές σκάκι δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετά παιδιά της περιοχής να γνωρίσουν και να αγαπήσουν αυτό το άθλημα.

Κύριος σκοπός αποτελεί με τη συμμετοχή των παιδιών του συλλόγου σε επίσημους αγώνες είναι να αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες και για το λόγο αυτό από πέρσι το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος φρόντισε να συνάψει συμφωνία με αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο της Αιγιάλειας.