Ενδιαφέροντα

Τηλέφωνο

2691074157

Διεύθυνση

25100 Σελιανίτικα Αχαΐας

E-mail

selianitika@selianitika.gr


sfragida

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 222 επισκέπτες και κανένα μέλος

Από τις αρχές του μηνός Οκτωβρίου ξεκίνησαν στα Σελιανίτικα οι αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος που αφορούν σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, επίπεδα αρχάριοι, με βασικές γνώσεις ή και προχωρημένοι.

Οι αθλοπαιδιές σκάκι διοργανώνονται κάθε Σάββατο, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελινιτίκων Ήλιος (πρώην κοινοτικό κατάστημα Σελιανιτίκων, έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου), ώρες πρωινές, 09:45 έως 11:00 (αρχάριοι), 11:00 έως 12:00 (βασικές γνώσεις) και 12:00 έως 13:00 (προχωρημένοι).

Οι αθλοπαιδιές οργανώνονται υπό την επίβλεψη του πιστοποιημένου, έμπειρου προπονητή και μέλους του συλλόγου κ. Νικολακόπουλου Νικόλαου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθύνεστε στους κ.κ. Ρόζο Γεώργιο (6948232116) και Νικολακόπουλο Νικόλαο (6975324466).

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα δήλωσης στις αθλοπαιδιές σκάκι, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, στην ιστοσελίδα www.selianitika.gr (Αρχική Σελίδα) ----> (Μενού) "Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος" ----> (Υπομενού) "Φόρμα Εγγραφής Σκάκι" (http://www.selianitika.gr/index.php/syllogos-selianitikon-ilios/skaki-forma-eggrafi).

Τεράστια σημασία και συμβολή στην ανάπτυξη και προώθηση του περιφερειακού σκάκι αποτελεί η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, καθώς δίνει την ευκαιρία σ' όσους συνδημότες ενδιαφέρονται και διαμένουν όχι μόνο στην τοπική κοινότητα Σελιανιτίκων αλλά και στους όμορους οικισμούς των δημοτικών ενοτήτων Συμπολιτείας και Ερινεού να μπορούν να συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές σκάκι.