ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ ΗΛΙΟΣ - ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2008

                                       

            
 
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναγνωρισμένο σωματείο με την αριθ. 46/08 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου.
                         ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΓΟΥ

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων  Ήλιος υλοποίησε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού στα Σελιανίτικα. Φέτος στα πλαίσια του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ Καθαρίζουμε την Ελλάδα Ομορφαίνουμε την Ελλάδα και σε από κοινού συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια Σελιανιτίκων και Λόγγου πραγματοποιήθηκε εκτενής καθαρισμός των παραλιακών ακτών Σελιανιτίκων και Λόγγου.

Η οικολογική δράση που έχει καθιερωθεί από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων Ήλιος στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των κατοίκων για το περιβάλλον δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον τους και με τον συντονισμό μεταξύ των φορέων μπορεί να επιτευχθεί η απαιτούμενη συνειδητοποίηση ότι η αγάπη και σεβασμός για τη φύση πρέπει να γίνει βίωμα της καθημερινότητας μας. Ιδιαίτερη σημασία φέτος για το τουρισμό η πανελλήνια προβολή μέσω του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ, για μια ολόκληρη εβδομάδα, αναδεικνύοντας τις φυσικές ομορφιές που διαθέτει η περιοχή μας και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κυρία Παραπονιάρη Μαίρη για την πολύτιμη συμβολή της καθώς και όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Σημαντική στήριξη στην εθελοντική μας προσπάθεια και την άρτια οργάνωση παρείχε ο Δήμος Αιγιάλειας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Δημήτρη Καμπέρη τον οποίο και ευχαριστούμε. Τις δράσεις μας στήριξαν επίσης η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ , τα αρτοποιεία Κουτρόπουλος , το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και αρκετοί εθελοντές. Στη δράση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Καμπέρης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Βασιλική Ψυχράμη, η Περιφερειάρχης Πελοποννήσου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αικατερίνη Καραμάνου, το προσωπικό και η διευθύντρια του τοπικού καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ερασμία Σίδερη,   το μέλος του Νομικού Προσώπου Παναγιώτης Κουτρόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος καθώς και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων.


                                                                   Επιστροφή αρχή σελίδας